• More kad usnim - Saša Stojanović

Najnoviji Stojanovićev roman u dekameronskoj avanturi „ploviˮ ka mogućoj obali spasa ili spasonosnom kraju svega, a brod ludaka nadrealna je i ironična slika i prilika ljudske egzistencije. Bezobalnost, kao i sreća, samo su deo beskrajne orgije, a MORE KAD USNIM je i meditacija o civilizaciji i estetici, romansa, traganje za lepotom... Ali, treba najpre prineti žrtvu Erosu!

                       Predrag Stanković, urednik i književnik, „Think Tank“


Preživeti lepotu je najveći podvig na svetu; ostati i posle svega normalan – najteža stvar u životu...

                      Thomas Noussis, putnik po čijem je kazivanju nastao roman


MORE KAD USNIM je roman naspram kojeg je putovanje nakraj noći tek bezazleni ferijalni izlet. Stojanović i ovog puta svom čitaocu priređuje kombinaciju ulaska u harem i izlaska iz kome. Čekaju vas (i prepadaju) leksičke bujice, komparacijski odroni, klizišta alegorija i još stotinu opasnih umoderina. Knjiga kojoj ćete se vraćati kao ukletoj dragoj...

      Predrag Ž. Vajagić, književnik, „marginalac.org“


U svom novim tematskom iskoraku, kakav je roman MORE KAD USNIM, Saša Stojanović zadržava prepoznatljivi, upečatljivi pripovedački stil, nudeći čitaocu, već u prologu, dobitnu kombinaciju pričanja priče i suptilne refleksije. Scenografija je besprekorna, kamere su uključene. Idemo!

Kakvo putovanje. 

                     Bojan Tončić, novinar portala XXZ


Napiši recenziju

Please login or register to review

More kad usnim - Saša Stojanović

  • Kod proizvoda: More kad usnim - Saša Stojanović
  • Dostupnost: Na lageru
  • 550.00rsd


Tagovi: More kad usnim - Saša Stojanović